Achtergrond informatie lessen

Bij No Limits Gym worden verschillende lessen gegeven. Iedere les heeft zijn eigen achtergrond en basis. Lees hieronder meer informatie. Mocht je aan de hand van de onderstaande informatie nog meer vragen hebben, laat het even weten. 

kids_kb

Kickboksen kids

Bij deze training worden kinderen op een verantwoorde en leuke manier de basistechnieken van het kickboksen bijgebracht. Daarnaast leren ze discipline, zelfbeheersing en respect voor anderen. Veiligheid staat in deze trainingen voorop. We hebben lessen voor kinderen van 8 tot 14 jaar.

Bokszaktraining

Trainen op bokszakken is vermoeiend, heel vermoeiend. Het is een perfecte training om conditie, snelheid, reactievermogen, uithoudingsvermogen, kracht en techniek te combineren. Met een stevig tempo worden verschillende oefeningen afgewerkt. Afwisselende combinaties van stoten, schoppen en knieen worden geoefend. Hiernaast een filmpje met een kleine impressie‚Ķ. 

Ladies Only

Bij de ladies only training komen vele aspecten aanbod; natuurlijk conditie, uithoudingsvermogen, lenigheid, maar ook kracht, zelfverdediging en humor. Met een leuke groep op een goede manier bezig zijn met je lichaam. 

ladies_training
ThaiChi.JPG

Taichi

Taichi is een bewegingsleer, waarbij je leert je lichaam gezond te krijgen en te houden. Woorden als balans, evenwicht, rust, ademhaling, zijn kenmerkend. Vooral in deze hectische tijden, leer je middels taichi rust in je leven te creeren.

personal_training

Personal Training

Bij personal training, wordt er 1-op-1 gewerkt. Van te voren wordt afgesproken welke doelen er bereikt moeten worden. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld ontwikkeling van techniek, verbeteren van conditie, verliezen van gewicht, zelfverdediging leren etc. Je trainer is je motivator, de stok achter de deur. Vriendelijk en begripvol, maar onvermurwbaar.