Achtergrond informatie lessen

Bij No Limits Gym worden verschillende lessen gegeven. Iedere les heeft zijn eigen achtergrond en basis. Lees hieronder meer informatie. Mocht je aan de hand van de onderstaande informatie nog meer vragen hebben, laat het even weten. 

Kickboksen kids

Bij deze training worden kinderen op een verantwoorde en leuke manier de basistechnieken van het kickboksen bijgebracht. Daarnaast leren ze discipline, zelfbeheersing en respect voor anderen. Veiligheid staat in deze trainingen voorop. We hebben lessen voor kinderen van 4 - 7 jaar en van 8 tot 14 jaar.

Cardio / Vechtsport training

Bij deze lessen wordt de nadruk gelegd op twee punten: vechtsport technieken en conditie. D.m.v. verschillende cross-fit oefeningen wordt je conditie verbeterd en wordt zo de basis cardio gevormd die nodig is voor vechtsporten. Daarnaast wordt de de verschillende technieken van boksen, kickboksen en grondgevecht beoefend. Dit begint bij de juiste houding, de goede manier van bewegen tot het effectief combineren van de verschillende elementen.

Bokszaktraining

Trainen op bokszakken is vermoeiend, heel vermoeiend. Het is een perfecte training om conditie, snelheid, reactievermogen, uithoudingsvermogen, kracht en techniek te combineren. Met een stevig tempo worden verschillende oefeningen afgewerkt. Afwisselende combinaties van stoten, schoppen en knieen worden geoefend. Hiernaast een filmpje met een kleine impressie‚Ķ. 

Ladies Only

Bij de ladies only training komen vele aspecten aanbod; natuurlijk conditie, uithoudingsvermogen, lenigheid, maar ook kracht, zelfverdediging en humor. Met een leuke groep op een goede manier bezig zijn met je lichaam. 

Boksen

Bij boksen gebruik je niet alleen maar stoten. Het voetenwerk is een zeer belangrijk onderdeel van de bokssport. Samen met het bewegen van het bovenlichaam / hoofd voor het ontwijken van stoten maakt boksen een sport voor je hele lichaam. Boksen betekend het trainen van hand-oog coördinatie, snelheid, kracht en uithoudingsvermogen.

Vinyasa yoga

Vinyasa yoga kenmerkt zich door een creatieve flow en is heel gemakkelijk aan te passen voor elk niveau en doelgroep.

De energie, dat al in jou aanwezig is, staat gewoon te wachten om aangeboord te worden. Trakteer jezelf op een uur van stretching, ademhaling, en ontspanning en vind je eigen flow. Je zult versteld staan wat het lichaam allemaal kan doen.

Vinyasa yoga is de creatieve expressie en het vermogen om de poses te mengen in een uniek ontwerp dat lijkt op een dans. Het is een dynamische vorm van Hatha yoga, dat de nadruk legt op de aansluiting van houdingen aan de adem.

Taichi

Taichi is een bewegingsleer, waarbij je leert je lichaam gezond te krijgen en te houden. Woorden als balans, evenwicht, rust, ademhaling, zijn kenmerkend. Vooral in deze hectische tijden, leer je middels taichi rust in je leven te creeren.

Personal Training

Bij personal training, wordt er 1-op-1 gewerkt. Van te voren wordt afgesproken welke doelen er bereikt moeten worden. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld ontwikkeling van techniek, verbeteren van conditie, verliezen van gewicht, zelfverdediging leren etc. Je trainer is je motivator, de stok achter de deur. Vriendelijk en begripvol, maar onvermurwbaar.