De volgende organisaties zijn supporter van No Limits Gym

No Limits Gym dankt hen allen voor de steun en support. 

Waarom zoeken wij sponsoring?
- Het sporten toegankelijk maken voor mensen met een beperking is ook van financiele aard. Men heeft niet altijd het geld om de contributie of het vervoer op maat naar No Limits Gym te betalen, omdat de PGB (persoons gebonden budget) hierin te kort schiet.
- De Stichting No Limits Sports heeft zich als doel gesteld om het rolstoelboksen, in de toekomst Paralympisch te maken i.s.m. De FOG, onderdeel NOC*NSF. Voor onderzoek naar regelgeving, lobbyen, gesprekken Olympisch Committee is ook geld nodig.
- Het gebouw beschikt nog niet over douches en die faciliteit willen we graag bieden.
- We willen het terrein en gebouw toegankelijk maken voor slechtzienden en blinden, zodat het voor hen ook toegankelijk is.
- We willen het gebouw voorzien van de benodigde apparatuur om "demowedstrijden" te kunnen organiseren, om bewustwording te creëren.

Wilt u ook bijdragen aan het doel van Stichting No Limits dan kan dat natuurlijk. Eenmalige of maandelijkse financiele sponsoring kan gedaan worden op het volgende bankrekening nummer: NL41INGB0007469252 o.v.v. Sponsoring stichting No Limits. Heeft u andere ideeën om bij te dragen aan ons doel om vechtsporten voor iedereen toegankelijk te maken, neem dan contact met ons op via info@nolimitsgym.nl.

chokemlogo
Logo%20BK_293 Zwart
FOG
helmacab_logo
T_D_logo
logojuke2
Stolkav_logo
Cargocab_logo
CardiAid logo
logo_repro
Ortho.JPG
mommers