Missie van Stichting No Limits Sports

Sporten zorgt voor een goede lichamelijke conditie, werkt ontspannend en is vaak een sociale activiteit. Stichting No Limits Sport biedt sportlessen aan mensen met en zonder beperking.

No Limits Sports heeft als uitgangspunt dat sporten voor iedereen is en moet kunnen zijn. Ze denkt in mogelijkheden en kansen, ongeacht lichamelijke en geestelijke gesteldheid, leeftijd, sekse, ras, geloofsovertuiging, gewicht en seksualiteit.

No Limits Sports onderscheidt zich door specifiek lessen en mogelijkheden aan te bieden aan mensen met een lichamelijke en geestelijke beperking, en hen zo de voordelen van het sporten te laten ervaren.

Er wordt uitgegaan van mogelijkheden, kansen, krachten van individuen en acceptatie van een ieder die meedoet aan de lessen.

No Limits Sports richt zich specifiek op vechtsport en vechtkunsten, en is in bezit van de eerste rolstoeltoegankelijke boksring van Europa. Daarnaast heeft Stichting No Limits Sports heeft zich als doel gesteld om het rolstoelboksen, in de toekomst Paralympisch te maken i.s.m. De FOG, onderdeel NOC*NSF.

FOG.jpeg
hart_v_holland

Doelstellingen en Privacy statement

Details over de missie, doelstellingen en het financiele beleid zijn in het volgende document na te lezen: Missie en Doelstellingen - Stichting No Limits Gym

Daarnaast kunt u hier ook de privacy statement downloaden waarin beschreven staat hoe No Limits Sports omgaat met persoonlijke gegevens. 

Contact gegevens:

 
Contact gegevens van de stichting: 

Stichting No Limits Sports
Rodenburgstraat 6
3043 TV  Rotterdam

RSIN nummer: 856721608 / KVK nummer: 66844770brains2