Het laatste nieuws

No Limits Gym is vollop in beweging. Lees hier de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes…...

Maart - Extra yoga lessen

Heugelijk nieuws! We gaan uitbreiden met de yoga lessen o.l.v. Laura Turner Klaassen. Vanaf woensdag 3 april 2019, iedere woensdag om:

19:50 uur Soft Yoga  
20:45 uur Strong Yoga 

Kom in balans en ervaar plezier onder uitstekende begeleiding van Laura!

Januari - Sport MEE

SportMEE is ontzettend blij met Antoine en No Limits! Wij begeleiden mensen met een beperking die graag willen gaan sporten maar niet weten hoe dit aan te pakken. Door onze bemiddeling weten we de mensen op de juiste plek te plaatsen en eventuele drempels weg te nemen. Voor deze kwetsbare doelgroep is een nieuwe sportactiviteit ontzettend spannend, hoe reageren de trainers en andere sporters op mij, kan ik wel goed meekomen met de les?

Bij No Limits weet je op voorhand dat Antoine heel zorgvuldig met deze kwetsbaarheid omgaat. Hij spreekt de sporter aan op zijn kunnen en niet alsof het klein kind is. Antoine heeft ontzettend veel talent om het maximale uit een sporter te halen! Beperkt of niet! Geweldig dat hij zowel sporters met en zonder beperking met elkaar samen kan laten sporten. Mensen met een beperking willen ook gewoon meedoen in de maatschappij! Helaas wijst de praktijk uit dat vele overdag ook veel thuis zitten en niet onvoldoende meedraaien in de maatschappij. Dit maakt dat mensen inactief worden, in een sociaal isolement raken en neerslachtige gevoelens hebben.

Sporten is voor iedereen een gezonde uitlaatklep, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Helaas is het vaak financieel lastig om te kunnen sporten, mensen hebben een laag inkomen en veel extra kosten. SportMEE begeleid mensen die in aanmerking komen voor een fonds bij het aanvragen hiervan. Dit vraagt vaak heel veel tijd.

Antoine heeft zo’n groot sporthart dat hij liever hier niet op wacht en al met ze aan de slag gaat. Een risico maar zijn liefde voor het vak kent geen grenzen. Wij zijn Antoine en No Limits ontzettend dankbaar dat jullie deze groep met sporters zo’n warm hart toedragen!

December - Erkend boksinstructeur 

In december is Antoine na een opleiding nu ook een erkende boksinstructeur van De Nederlandse Boksbond, onderdeel NOC*NSF. 

November - Erkenning NL Boksbond

Op 19 november is Antoine en No Limits Gym door de Nederlandse Boks Bond in het zonnetje gezet bij het boksgala Nederland - USA, voor zijn inspanningen op boksgebied voor mensen met een beperking.

November - KPN Vlog

Op 15 November kreeg No Limits Gym een aantal mensen van KPN op bezoek die een VLOG hebben gemaakt over het boksen. 

November - No Limits op TV

Zondag 25 november om 08:40 uur - op Ned. 3 was No Limits Gym op TV. In een uitzending van Zapp van NPO zat een van onze kickboksers; Joey. Een clip van de uitzending zie je hiernaast.

Oktober - Bezoek uit Taiwan

Zondag 7 oktober kwam het Ministerie van Sport uit Taiwan bij No Limits op bezoek.
Wij hebben ze uitgelegd wat we doen, met name voor mensen met een beperking en ook zeker over inclusie. Marlon, Michel en Lisette Slomp - Teunissen hebben een mooie demo gegeven. Gerrit Dielissen, directeur FOG, onderdeel NOC*NSF heeft dit georganiseerd. In Taiwan willen ze een programma opstellen voor mensen met beperking die moeten kunnen sporten. 

Oktober - Hockey / NHC De IJssel

Sport verbindt. No Limits Gym is trots om dit seizoen op het shirt van het Heren 1 hockey team van  NHC De IJssel te mogen staan. Kijk ook eens op hun website: http://www.hcdeijssel.nl/

September - Johan Cruyff Foundation Sportdag

Woensdag 19 september was de Nationale Johan Cruyff Foundation Sportdag in het Olympisch Stadion te Amsterdam, waar ruim 1200 kinderen met beperking allerlei sporten konden doen. Waaronder het boksen van No Limits. Het was een heel geslaagd evenement en voor herhaling vatbaar.

September - Bep van Klaveren Memorial

Zondag 16 september hebben ruim 20 kinderen met beperking in de Maassilo te Rotterdam, in het kader van de Bep van Klaveren Memorial, flink hun best gedaan met het boksen.
Op hun eigen wijze en met hun mogelijkheden hebben ze er een top dag van gemaakt.
Met dank aan de vrijwilligers van No Limits en de Rotterdamse Sporticonen. 

September - Ontwikkeling boksrolstoel

Deze maand heeft de website van Uniek Sporten aandacht besteed aan de ontwikkeling van een rolstoel, speciaal voor rolstoelboksen. Antoine is hier al enige tijd in samenwerking met Ortho-Innovatief mee bezig. Hierbij de link naar het artikel

September - Grenzeloos Actief

Deze maand is er nog een leuk artikel verschenen op de website van Grenzeloos Actief,  over Lisette Teunissen en haar trainen bij No Limits Gym. Het artikel is te lezen via deze link

Augustus - Lisette Teunissen in de boksring

Deze maand een leuk artikel in de weekblad - IJssel en Lekstreek Capelle over de paralympisch zwemkampioen Lisette Teunissen die omdat het zwemmen niet meer mogelijk is sinds kort bij No Limits Gym traint. Klik op de foto voor het artikel.  

Juni - Paralympisch kampioenen

Sinds kort trainen twee Paralympisch kampioenen bij No Limits. Jolanda Paardekam, voormalig Paralympisch kampioen tafeltennis en Lisette Teunissen, voormalig Paralympisch kampioen zwemmen. Erg trots dat deze toppers bij ons trainen.

Mei - Uniek Sporten

Deze maand heeft de website Uniek Sporten ook aandacht besteed aan No Limits Gym met  twee leuke artikelen over rolstoel boksen en sporten met een visuele beperking. Deze zijn hier en hier te lezen.  

April - Sportplezier - NOC*NSF

Voor de campagne “Sportplezier” van de NOC*NSF zijn er bij No Limits Gym op 21 maart jl. opnames gemaakt. We zijn trots op het resultaat. Wat een geweldig leuk item. 

April - No Limits in het AD en Hart van Holland

Afgelopen week is er een mooi artikel verschenen in het AD over rolstoelboksen als sport en het gala wat op 6 april bij No Limits Gym is georganiseerd. Klik op de foto hiernaast voor het volledige artikel. 

Daarnaast heeft ook Hart van Holland - Zuidplas een mooi artikel geschreven wat hier te lezen is. 

Maart - Klaar voor de zomer

23 Maart jl. is bij de sportschool een airco geïnstalleerd. Dat was hard nodig want in de zomer kan het met al die hard trainende leden behoorlijk warm worden. No Limits Gym is klaar voor de zomer !!!  

Maart - Cargocab maakt reclame 

Cargocab timmert hard aan de weg en vanaf heden rijdt deze auto heel Nederland door! Mooie reclame voor No Limits Sports.

Februari - No Limits Darten

Zaterdag 10 februari jl. was er in Cafe Rolleman van Bianca Vd B, een groot dart 🎯 toernooi. De opbrengst ging naar onze Stichting No Limits Sports en daarvoor zijn we ze heel erg dankbaar. Samen met Michel hebben we een demo gegeven en laten zien dat blind zijn, je niet hoeft te weerhouden om te boksen.

Februari - Ice Cream for Breakfast Day

Internationale IJs voor Ontbijt Dag nu ook in Nederland! Een traditie die stamt uit de jaren ’60. En natuurlijk begonnen in Amerika, in New York waren ze het koude en natte weer begin februari helemaal zat. Dus waarom niet alvast een beetje zomer vieren met ijs als ontbijt. En zo werd International Ice Cream for Breakfast Day een jaarlijks terugkomend feestje op de eerste zaterdag van februari. En inmiddels wordt deze dag nu ook gevierd in Honduras, Nepal, Namibië. China, Duitsland, Nieuw-Zeeland en Israël. Tegenwoordig wordt deze dag vaak door ijssalons gekoppeld aan het inzamelen van geld voor een goed doel.

Bij West Coast Frozen Yoghurt zijn we ook wel toe aan een zomers ontbijtje! Dus wij introduceren deze dag graag in Nederland. En niet alleen vandaag, wij gaan voor een hele week Ice Cream for Breakfast, omdat we een mooi goed doel gevonden hebben dat we graag willen steunen.

Eet ijs voor Ontbijt en steun in de Stichting No Limits Gym.

Dus als je deze week, van 3 tot en met 9 februari, 1 of meerdere dozen West Coast Frozen Yoghurt (WCFY) koopt dan betaal je 1 Euro extra per doos (13,50 i.p.v. 12,50). Deze euro komt volledig ten goede van No Limits Sports en WCFY verdubbelt de opbrengst! Wil jij ook heerlijk biologisch yoghurtijs voor ontbijt? Klik hieronder, laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Je betaalt bij levering. Kijk voor lekkere recepten, ook voor je ontbijt, op onze website: www.westcoastfrozenyoghurt.com

Januari - Bezoek Gemeente Zuidplas

Vandaag bezoek gehad van de gemeente Zuidplas, wethouder Daan de Haas en beleidsmedewerker Martin Korstanje. Michel, Isaura, Ludwig Danning en Raymond hebben laten zien wat ze allemaal kunnen. De wethouder was onder de indruk en brengt No Limits bij de gemeente onder de aandacht.

December - ABO

Afgelopen weekend is Antoine naar Leicester, Engeland 🇬🇧 geweest om het rolstoelboksen te bekijken en te praten met de ABO (Adaptive Boxing Organization). Hij heeft veel inspiratie opgedaan en begin 2018 zullen we het rolstoelboksen ook in Nederland voor het eerst tonen.

December - Lezing Lama Jigme Namgyal

Op 15 december heeft Lama Jigme Namgyal een lezing gegeven in de sportschool van No Limits Sports. Er was een goede opkomst en een mooie opbrengst tbv de wees kinderen in Tibet. Veel geleerd van de lezing over actieve compassie.

December - Kerstmarkt

Wij zijn blij om dit jaar als goed doel te zijn verkozen voor de kerstmarkt in Nieuwerkerk aan den IJssel. Koop een lot, draai aan het Rad van Fortuin en win iets leuks. De opbrengst gaat naar Stichting No Limits Sports. 

November: In het nieuws

Het nieuws van de sponsor actie voor onze rolstoelauto is ook opgemerkt door een aantal kranten. Zowel in het AD als in Hart van Holland is kort geleden een artikel verschenen  

November: No Limits Wheels

19.00 uur thuis, bankie, lekker kopje thee (met koekie !) en twijfel of ik zal gaan sporten.. geen zin.. wat een rijkdom eigenlijk. (te rijk als ik in de spiegel kijk ;)

Er zijn mensen die heel graag willen sporten, maar door een beperking (geestelijk of lichamelijk) niet zomaar een sportschool binnen kunnen stappen. Geen zin hebben is geen vraagstuk voor deze mensen.

Hoe mooi is de stichting "No Limits Gym" van Antoine Schutte dan, die zich belangeloos inzet voor deze doelgroep. Een waanzinnige sportschool (rolstoelvriendelijk), super gemotiveerde mensen met ongelofelijk veel geduld en passie om deze mensen te laten bewegen en lachen. (ook sociale impact is enorm voor deze vaak eenzame mensen)

Helaas zijn deze mensen in rolstoelen vaak afhankelijk van vervoer op maat.. wat in de praktijk niet werkt. Regelmatig staat de bus om de mensen op te halen op de sportschool er eerder dan de bus die de mensen moet brengen... Lastig..

Trots en blij dat wij in samenwerking met Bas Klaassen van BK Warehousing en Willem Botter van Helmacab, deze week een rolstoelauto konden overhandigen aan Antoine. Wij hopen dat hij met deze auto vele mensen kan halen en brengen die daarmee de keuze krijgen om wel of niet te gaan sporten...

Veel succes Antoine !! - Marco van der Laan van Cargocab

Oktober: lezing Lama Jingme Namgyal

No Limits Gym werkt graag mee aan een mooie sociale actie en we stellen onze locatie op 15 december beschikbaar voor een lezing van Lama Jigme Namgyal! De opbrengst gaat naar de weeskinderen in Tibet!

Oktober: PMA Zorgt ook voor No Limits Gym

Erg dankbaar zijn we PMA Zorgverzekering dat onze Stichting als een van hun goede doelen steunt. De verzekerden kunnen hun PMA bonus schenken aan Stichting No Limits Sports. We zijn erg blij met de opbrengst en gaan hiermee verder om vechtsport voor echt iedereen mogelijk te maken, met en zonder beperking.

Oktober: BRAins

Maandag 2 oktober was de eerste les van de drie lessen kickboksen voor de kinderen van BRAins; een prachtig gemeentelijk initiatief om kinderen kennis te laten maken met deze prachtige vechtsport. Met dank aan N.V. Juva (www.juva.nl), dat als doel heeft te werken aan een leefbare en duurzame samenleving. Dit is een goed initiatief om duurzame energie te genereren, in dit geval bij de kinderen zelf. Ook grote dank aan Chok’em Wear van Matthijs van Geffen voor zijn gulle bijdrage, dit mogelijk te maken. Voor goede vechtsportmaterialen: https://chokemwear.ccvshop.nl

September: Demo Sportmarkt

Zaterdag 23 september heeft Antoine een demo boksen/kickboksen gegeven op de sportmarkt in Krimpen aan den IJssel. Samen met Kevin en Ivo is er weer hard gewerkt om vechtsporten voor mensen met een beperking bekender te maken.

Trainen met Stichting BONT

16 September hebben de leden van Stichting BONT een boksclinic gevolgd bij No Limits Gym. Stichting BONT is een stichting voor jongeren met een verstandelijke  beperking. Het blijft geweldig om zoveel mogelijk mensen bekend te maken met deze leuke sport. 

September - WK Para Triathlon

Kort geleden heeft Antoine een leuke boksclinic gegeven bij het evenement van de WK ParaTriathlon in Rotterdam. Een groep blinde jongeren kregen les in de basis technieken van boksen. Het was een super gezellige sessie. 

Augustus - Sportdagen Stichting Wigwam

Stichting WigWam biedt kinderen met beperking en hun broertjes/zusjes zonder beperking een korte vakantie, zodat de ouders even kunnen bijtanken.
Stichting No Limits Sports werkt graag mee deze kinderen een topdag te bezorgen. Twee sportdagen zijn georganiseerd op 1 en 10 augustus.

Juli - Integratie project

Donderdag 20 juli jl. heeft Stichting No Limits Sports vrijwillig 20 immigranten boksles gegeven, als onderdeel van een integratieproject. Ze werken deze zomer namelijk hard aan hun taalvaardigheden in The Summer School, om onderdeel te worden van onze gemeenschap. De taal leren m.b.v. sport is een win-win situatie. We zijn blij ze hierbij te kunnen helpen. Het was een groot succes.

Juli - Vakantie Sluiting

Ook Sportschool No Limits heeft na een druk jaar behoefte aan wat tijd om opnieuw op te laden. Vanaf vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus zijn we daarom gesloten. Vanaf maandag 21 augustus gaan we er weer tegenaan om alle vakantie kilo’s er af te werken. 

Juli - Officiele Opening No Limits Gym

Op 1 juli was het zo ver: de officiele opening van sportschool No Limits Gym. Het was een geweldige middag met dank woordjes en demonstraties. Iedereen bedankt voor de aanwezigheid!

Juni - Artikel in het Algemeen Dagblad

Deze maand ook een artikel over No Limits Gym in het Algemeen dagblad. De stichting en de sportschool krijgen landelijke bekendheid ! Klik hier voor het volledige artikel. 

Juni - Officiele opening sportschool

Deze week een leuk artikel in de krant over de officiele opening van No Limits Gym op 1 juli

Juni - 100ste Lid - No Limits Gym

Deze maand het honderdste lid mogen verwelkomen bij No Limits Gym. Vanavond Denise getrakteerd op een kleinigheidje, namens de Stg. No limits Sports, omdat zijn ons honderdste lid is. Gefeliciteerd Denise!

Juni - G-Olympics

De Stichting No Limits Sports heeft afgelopen maand ook meegeholpen op de G-sportdag, georganiseerd door de Gemeente Zuidplas.
We hebben ze lekker laten boksen en dat beviel hen uitermate goed. Een zeer geslaagd evenement!

Juni - Gemiva-SVG

2 Juni heeft Stichting No Limits Sport een Sportdag gehouden voor de geestelijk beperkten van de Gemiva-SVG uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Ze hebben zichtbaar genoten!

Mei - Vanaf nu bij No Limits Gym: trainen in de open lucht

Laat de zomer maar komen, No Limits Gym is er klaar voor. Vanaf nu kunnen we namelijk ook buiten trainen. We hebben namelijk een speciaal buiten terrein met zachte ondergrond waar we zeer goed op kunnen trainen. Dus als het echt lekker weer is kunnen we in de gezonde buitenlucht aan onze conditie werken. 

Mei - Interview voor vechtsport-online.nl

Deze maand een leuk interview voor vechtsport-online.nl over sportschool No Limits Gym en waar deze voor staat. Het interview is hier te lezen. 


April: Yoga met Laura bij No Limits Gym

Yoga is not about perfection, but loving yourself perfectly.

Mijn naam is Laura Klaassen, moeder van drie kinderen.
Oorspronkelijk ben ik Amerikaanse, goed ingeburgerd en al 16 jaar woonachtig in Zuidplas. De laatste 4 jaar ben ik intensief bezig met yoga. Mijn specialiteit is Vinyasa Yoga.

Vinyasa yoga kenmerkt zich door een creatieve flow en is heel gemakkelijk aan te passen voor elk niveau en doelgroep.
Ik had vooraf mijn twijfels of yoga iets voor mij was, maar mijn lichaam was moe, was op zoek naar herstel, rust en ik wilde mijn sterke spieren terug. Vrijheid in mijn lijf en hoofd.
Dat is ook wat yoga mij heeft gebracht. Ik ben weliswaar geen topsporter, maar een lerares met een oog voor hoe ik anderen kan helpen rust en balans te vinden.

Heel veel woorden kunnen worden gebruikt om yoga te definiëren maar het is een ervaring dat je zelf moet beleven. Maar voor mij betekent het: er is geen pijn in yoga, geen competitie, maar aansluiting.

De energie, dat al in jou aanwezig is, staat gewoon te wachten om aangeboord te worden. Trakteer jezelf op een uur van stretching, ademhaling, en ontspanning en vind je eigen flow. Je zult versteld staan wat het lichaam allemaal kan doen.

Vinyasa Yoga
Wat zo leuk is aan Vinyasa yoga, is de creatieve expressie en het vermogen om de poses te mengen in een uniek ontwerp dat lijkt op een dans. Het is een dynamische vorm van Hatha yoga, dat de nadruk legt op de aansluiting van houdingen aan de adem.

Maart: Nieuw - Kickboksles voor de aller jongste

Bij de Stichting No Limits Sports gaan we Kickboks lessen ook voor de allerjongsten van 4-7 jaar geven. Dit zal gebeuren onder leiding van gediplomeerd lerares Rebecca Van der Laan - Robijn.

In deze les leren kinderen spelenderwijs kennis maken met de kickboks technieken. Naast het leren van de stoot- en traptechnieken wordt er aan verschillende algemene competenties gewerkt. Zo wordt er gewerkt aan concentratievermogen, conditie, sociale omgang in de les- en spelvormen, coördinatie en discipline.

Contact op het hoofd is absoluut niet toegestaan tijdens de jeugdtrainingen. Wij zijn er van overtuigd dat het beoefenen van een vechtsport goed is voor de ontwikkeling van kinderen. Het beoefenen van een vechtsport kan positieve psychosociale effecten bewerkstelligen met betrekking tot zelfvertrouwen, weerbaarheid, discipline en persoonlijke groei.

Ben jij nu ook enthousiast geworden? Kom dan langs voor een gratis proefles!
De lessen voor kinderen vanaf 4 - 7 jaar worden gegeven op iedere vrijdag 15:30 uur bij Stichting No Limits Sports, 's-Gravenweg 266, Nieuwerkerk aan den IJssel. 

Januari - Grenzeloos Actief

Deze maand is er een stimuleringsbudget toegekend aan No Limits Gym vanuit het landelijk beleid 'Grezeloos Actief’. Dit is opgezet om een passend sport- en bewegingsaanbod op te zetten voor mensen met een fysieke of verstandelijke beperking. Mede door deze steun heeft No Limits Gym de nieuwe bokszakken voor slechtzienden kunnen aanschaffen. Hieronder de link naar het artikel: Stimuleringsbudget - steuntje in de rug voor aangepast aanbod

December - Tai Chi vanaf 2017

Vanaf Januari zal Antoine ook gaan starten met Tai Chi lessen. Deze zullen gegeven worden op dinsdag 19:00 - 20:00 hrs. De bokslessen van de dinsdag komen daardoor te vervallen. Voor verdere vragen en inlichtingen over de Tai Chi lessen, stuur even een email naar info@nolimitsgym.nl

December - Lessen rond de feestdagen

In de maand december is No Limits Gym gesloten op maandag 26, vrijdag 30 en zaterdag 31 december. Alle andere dagen zijn wij gewoon geopend om alvast een voorsprong te trainen op alle extra hapjes en etentjes van de feestdagen.

De volgende lessen gaan wel door:
DINSDAG 27 december:        
- 20:15 bokszaktraining
WOENSDAG 28 december:    
- 18:45 bokszaktraining
DONDERDAG 29 december:  
- 19:00 bokszaktraining
- 20:00 Ladies Only.

December - Nieuwe bokszakken

Deze maand heeft No Limits Gym weer een stap gezet om vechtsporten voor iedereen mogelijk te maken. Er zijn twee speciale bokszakken gekomen voor slechtzienden. Met een speciale kleur en markeringen op de vloer is het ook voor mensen met een visuele beperking mogelijk om mee te trainen. 

December - Promotie licentie

Deze maand heeft Antoine van de Federatie van Oosterse Gevechtskunsten (FOG) onderdeel van NOC/NSF een promotor licentie gekregen. Hiermee kan No Limits Gym in de toekomst vechtsport evenementen gaan organiseren. Weer een belangrijke stap voor de ontwikkeling en groei van de sport. 

November - Rotterdam Nu

Deze week zijn er ook opnames gemaakt bij No Limits Gym door Rotterdam Nu. Zijn hebben een mooi filmpje gemaakt waarin perfect is weergegeven wat het doel van de sportschool is en een goed beeld geeft van de trainingen.  

November -  Sportschool Shaolin Ryu sponsoring

Dat vechtsport verbroederd, bleek deze week maar weer eens. Satisch Jhamai van sportschool Shaolin Ryu uit Den Haag heeft gloed nieuwe kinderbandages gedoneerd aan No Limits Gym. Shaolin Ryu is bekend van de Fightclub Den Haag-gala’s die meerdere keren per jaar georganiseerd worden. Informatie over het eerst volgende gala is te vinden op hun website.  

Satisch enorm bedankt voor dit gebaar!

November - Hart van Holland

Deze maand is Hart van Holland op bezoek geweest bij No Limits Gym. Het artikel was zij geschreven hebben is hier te vinden: No Limits Gym opent deuren aan ’s-Gravenweg

November - No Limits Gym - Omroep Zuidplas

Deze maand heeft Antoine ook een interview gegeven over de sportschool in het programma van Omroep Zuidplas. Het fragment is hier te beluisteren. 

Oktober - Hart van Nederland

Zelfs op nationale TV is aandacht besteed aan No Limits Gym. Deze week is het onderstaande item uitgezonden: 

Ook mensen in een rolstoel kunnen nu boksen

Oktober - Artikel in de telegraaf

Ook landelijke dagbladen hebben No Limits Gym gevonden. Op 21 oktober is er een artikel verschenen waar aandacht besteed wordt aan rolstoelboksen. Hieronder een grotere versie van het artikel:

Telegraaf - Rolstoelboksen op de kaart gezet
De video beelden 

Oktober - Interview Radio Rijnmond en Radio 5

Oktober staat in het teken van het vergroten van de naamsbekendheid van No Limits Gym. Kort geleden zijn er een aantal interviews gegeven voor zowel Radio Rijnmond en Radio 5. Hieronder de fragmenten:

Radio Rijnmond - Mensen in een rolstoel kunnen nu ook een boksring in.
Radio 5 -Rolstoelboksen in Nederland

Oktober - Cargo Cab sponsort No Limits Gym 

Sinds deze maand rijdt er een prachtige bus van Cargo Cab met een reclame van No Limits Gym. Cargo Cab, het snelste koeriers bedrijf van Rotterdam en omstreken zorgt zo voor extra naamsbekendheid van onze sportschool. Marco van der Laan, bedankt voor het mogelijk maken. 

Oktober - Veiligheid voorop

Wanneer er hard gewerkt wordt aan conditie is het natuurlijk ook van groot belang dat dit gezond gebeurt. Behalve goede begeleiding is hierbij ook de juiste training en het juiste materiaal van belang. No Limits Gym beschikt naast een EHBO certificaat van het Rode Kruis zelfs over een AED. Veiligheid voorop!

September - Artikel op de Nederland Wint

Deze maand is er een artikel uitgekomen op de website van de Nederlandse Loterij - Nederland Wint. Antoine verteld over hoe hij gekomen is tot het oprichting van No Limits Gym en wij zijn ultieme doel is. 

Het artikel kan bekeken worden via deze link

Nieuwe locatie No Limits Gym - OPEN !! 

Vanaf donderdag 8 september zijn jullie allemaal van harte welkom op de nieuwe locatie van No Limits Gym aan de ’s-Gravenweg 266 - Nieuwerkerk aan den IJssel. 

De sportschool heeft een nieuwe vloer, een nieuwe ring en er is meer ruimte gekomen voor de bokszakken. Tevens is er een bar bijgekomen waar je na het trainen nog even een (sport)drankje kan nemen.  

Er zijn een flink aantal lessen bijgekomen en de tijden zijn enigszins aangepast. Kijk dus even goed naar het nieuwe les schema. 

Binnenkort zal de website geupdate worden met foto’s van de nieuwe locatie.